torstai 19. heinäkuuta 2012

Sedergrenien sukukokouksesta 2012


Sedergrenien sukuseuran uuteen hallitukseen valittiin Jari Sedergren (Hki) puheenjohtajaksi ja jäseniksi Lauri Auvinen (Sastamala), Simo Saarmala (Iisalmi), Pentti Muona (Hki), Seppo Sarinko (Järvenpää), Kalevi Sedergren (Pielavesi), Johanna Sedergren (Kemi) ja Leena Salohalme (Kuopio). Johanna ja Leena ovat uusia jäseniä, joita on yhteensä hallituksessa nyt 8, edellisessä oli 6.

Kiitokset kaikille osallistuneille ja toimintaa tukeneille mainiosti leppoisassa hengessä sujuneesta sukutapaamisesta ja –kokouksesta. Osallistuneita oli kaikkiaan noin 60 henkilöä. Sään haltijakin oli suosiollinen, lauantaina oli aurinkoista koko päivän, kuten myös lähdettäessä Pielavesi-risteilyyn Tuulikannel-laivalla.
                                                                                                  
Seuraavan kerran Sedergrenien sukuseuran vuosikokous on v 2014 Pielavedellä ja vakiintuneen tavan mukaan kahden vuoden kuluttua edellisestä.

Vuoden 2012 sukukokouksesta kuvia ja videoita tulee sedergren.multiply.com-sivustolle, muutamia jo onkin. Yhteydenotot kuvamateriaalin jakelusta sähköpostiin sukuseura.sedergen(_at_)gmail.com , huom. suluilla rajattu osuus korvattava 'miuku'-merkillä.

1 kommentti:

  1. Oli kiva nähdä ja tavata sukulaisiani Pielavedellä pitkästä aikaa.Pyydän anteeksi,kun meidän piti lähteä pois niin aikaisin launtai iltapäivällä.Kävimme hautausmaalla,isäni ja äitini,kahdenveljen haudalla.Nyt viikkoa ennen sukukokousta laskettiin myös vanhimman siskoni Sinikan tuhkauurna,äidini hautaan.Sinikka kuoli Ruotsissa 06.09.2011.Pielavedeltä menimme Siilinjärvelle Matti ja Kaisa Mykkäsen luo,jossa on aina kiva käydä.Sunnuntaina jatkoimme matkaa mökille Juankoskelle Seikonsaareen.Perillä ototti yllätys,mökkiin oli murtaututtu särkemällä saunan oven ikkuna,josta oli saatu saunan ovi auki ja siitä päästy keittiöön.Varastettu oli vain kaikki uistimet ja kalastustarvikkeet.Torstaina saavuimme takaisin kotiin Tuusulaan.Hyvää kesän jatkoa toivottaa.Seppo ja Thu perheineen

    VastaaPoista